Eveniment

Percheziții la contrabandiştii de alcool

Percheziții la contrabandiştii de alcool

În această dimineață, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timiș, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și a Direcției Vamale Regionale Timiș,  efectuează 13 percheziţii în Timiș și Satu Mare.

Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producerea, deținerea și comercializarea de produse supuse marcării înafara antrepozitului fiscal.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada mai – septembrie  2018, în calitate de reprezentanți ai unor societăți comerciale, ar fi produs, deținut și comercializat băuturi alcoolice supuse marcării, în afara antrepozitului fiscal.

Activitățile desfășurate vizează 5 persoane, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunii. În urma perchezițiilor au fost ridicați aproximativ 5.000 de litri de băuturi alcoolice și indisponibilizate trei instalații pentru fabricarea băuturilor alcoolice.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*