Social

Conferința Aquademica 2018: schimbările climatice, în prim plan

Conferința Aquademica 2018: schimbările climatice, în prim plan
Adora Beauty

Fundația Aquademica organizează în perioada 11-12 octombrie, la Timișoara, conferința „Managementul apei în contextul schimbărilor climatice. Experiențe internaționale”. Conferința Aquademica, în prezent la a șaptea ediție, se adresează prin tematica abordată, specialiștilor din domeniile apei și mediului.

Manifestarea va avea loc anul acesta la Biblioteca Universității Politehnica și va reuni practicieni, cercetători, studenți și academicieni, factori de decizie și finanțatori, din mai multe țări europene. Subiectele prezentate abordează provocările aduse de schimbările climatice managementului din sectorul apei. Tehnologii de ultimă oră, direcții și tendințe din zona strategiilor de dezvoltare ale companiilor românești de apă, precum și prognoza performanțelor financiare sunt câteva din subiectele de pe agenda evenimentului.

Un loc aparte în program îl ocupă dezbaterile legate de standardizarea activităților specifice sectorului. Din acest punct de vedere, un pas mare a fost făcut deja de Asociația Română a Apei, prin parteneriatul încheiat cu Asociația Germană a Apei Uzate (DWA), nume de top în elaborarea de standarde în domeniu. De experiența germană și, în particular, de experiența DWA în standardizarea domeniului apei vor beneficia participanții la Conferința Aquademica 2018, grație prezenței domnului Johannes Lohaus, director general al DWA și secretar general al Asociației Europene a Apei, lector principal al evenimentului.

Organizatorii conferinței sunt: Fundația Aquademica, Aquatim SA, Asociația Română a Apei și Universitatea Politehnica din Timișoara. Detalii despre eveniment se găsesc pe site-ul dedicat: www.conferintaaquademica.ro.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*