Eveniment

Incident grav în județul Arad! Un bărbat de 60 ani a fost îngropat de viu sub tone de porumb

Incident grav în județul Arad! Un bărbat de 60 ani a fost îngropat de viu sub tone de porumb

Se zbate între viață și moarte! Totul, din pricina unui incident grav. Un bărbat de 60 ani a fost îngropat de viu într-un morman de porumb! Pompierii s-au chinuit 45 de minute să-l scoată pe acesta de sub tonele de porumb și să-l readucă la viață.

Două echipaje SMURD, unul de prima ajutor de la Punctul de Lucru Vladimirescu, unul de terapie intensivă mobilă și un echipaj de căutare salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, în total 12 pompieri, au intervenit în localitatea Vladimirescu pentru salvarea unui bărbat de aproximativ 60 de ani îngropat sub porumb într-un depozit.

La sosirea echipajului de prim ajutor al PL Vladimirescu, bărbatul era inconștient acoperit parțial de porumb. Salvatorii au solicitat sprijin și au început operațiunile de scoatere a bărbatului și manevre de resuscitare.

După aproximativ 45 minute de intervenție contracronometru, bărbatul avea semne vitale și a fost transportat în state grava la UPU Arad.

Acesta este al treilea accident de munca în mai puțin de doua săptămâni, cu urmări grave, la care subunitățile ISU ARAD intervine. “Facem un nou apel la persoanele care în aceasta perioada efectuează lucrări în agricultura sa respecte cu strictețe normele de siguranță și securitate în munca, normele procedurile de lucru cu utilajele”, transmit reprezentanții ISU Arad.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*