Social

Zeci de şoferi sancționați de polițiștii locali deoarece au blocat accesul în curți, garaje, imobile

Zeci de şoferi sancționați de polițiștii locali deoarece au blocat accesul în curți, garaje, imobile
Adora Beauty

Ca urmare a sesizărilor de la timişoreni, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat și pe linia luării măsurilor legale în cazul acelor conducători auto care blochează căile de acces în curți, imobile, parcări din Timișoara, aceasta pe lângă acțiunile efectuate pentru luarea măsurilor legale în cazul autovehiculelor depistate sub incidența indicatorului cu oprirea interzisă, pe pistele pentru bicicliști, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, în stațiile mijloacelor de transport în comun, pe trecerile pentru pietoni ori pe linii de tramvai.

Astfel, de la începutul acestei luni au fost semnalate, fiind aplicate sancțiuni, un număr de 36 astfel de situații, în zone precum str. P. Negulescu, I.C. Brătianu, Circumvalațiunii, Independenței, I. Vidu, Gen. Dragalina, I. Văcărescu, Axente Sever, Republicii, Semenic, V. Goldiș etc.

Sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise pentru a evita sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*