Sănătate

Se caută donatori de sânge pentru secţia de hemato-oncologie a Spitalului de Copii

Se caută donatori de sânge pentru secţia de hemato-oncologie a Spitalului de Copii

Campania lunară de donare de sânge din cadrul proiectului  „Implică-te şi schimbă destine” pentru copiii de la Spitalul „Louis Țurcanu” Timişoara continuă.

Astfel, împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, timişorenii sunt chemaţi să doneze sânge, în 20 septembrie, pentru copiii internaţi la secţia de hemato-oncologie de la spitalul “Louis Ţurcanu”.

„A venit şi toamna, noi nu renunţăm, vă asteptăm lună de lună să ne implicăm şi să schimbăm destine. Donarea de sânge poate salva vieţi, o singură punguţă de sânge poate ajuta trei persoane. Dacă eşti donator sau dacă vrei să fii vino în 20 septembrie să donezi o punguţă de sânge şi împreună să încercăm să le redăm speranţa, să le dăm şansa la viaţă,  pentru a se bucura şi ei de copilărie. Prin tine, prin el, prin ea, prin mine putem încerca să le salvăm, viaţa, să le readucem copilăria   copiilor  internaţi. Viața lor atârnă de o punguţă de sânge şi de aceea lună de lună vă aşteptăm la sediul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine să aducem speranţă şi să schimbăm destine şi să arătăm că ne pasă de cei de lângă noi”, au transmis organizatorii.

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină se află pe strada Martir Marius Ciopec nr.1, lângă Spitalul Judeţean.

Detalii şi înscrieri: http://academiamamicilor.com/campania-de-donare-de-sange-septembrie/

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*