Social

Ziua Curățeniei la Buziaș! Câți saci de deșeuri au adunat voluntarii

Ziua Curățeniei la Buziaș! Câți saci de deșeuri au adunat voluntarii

A fost mobilzare de forțe în întreg județul Timiș! Cu prilejul „Zilei Mondiale a Curățeniei” a fost organizată o acțiune de ecologizare.

La Buziaș, primarul Sorin Munteanu, alături de localnici, dar și de elevii Liceului Teoretic Buziaș și copiii de la Centrul de Reeducare au început de dimineață să adune toate deșeurile aruncate cu inconstiență de alți români.

Munți de PET-uri vor ajunge acolo unde le este locul. Astfel, în cadrul acțiunii de ecologizare s-au ridicat peste 70 de saci de deșeuri, PET-uri, etc. “LET’S DO IT-BUZIAȘ! Mulțumim tuturor celor care au participat la actiune; mulțumim conducerii Liceului Teoretic Buziaș pentru implicare- mulțumim Centrului de reeducare Buziaș pentru participare…Mulțumim voluntarilor prezenți.Copiii participanți au declarat că nu vor mai arunca niciodată, gunoaie pe jos”, a transmis primarul orașului Buziaș, Sorin Munteanu.

Acțiuni de strângere a deșeurilor au avut loc în peste 20 de localități din județul Timiș. După ce a fost sărbătorită pentru prima dată în urmă cu zece ani ani, în Estonia, „Ziua Mondială a Curățeniei” a reușit de atunci să atragă an de an suportul a tot mai multor milioane de voluntari de pe întregul mapamond.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*