Eveniment

Parteneriat româno-bulgar la CCIAT

Parteneriat româno-bulgar la CCIAT

Eveniment important, azi la Timișoara! Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Camera de Comerţ și Industrie Bulgaro-Română din Ruse, a organizat astăzi o acțiune de tip Business to Business: Parteneriat de afaceri România- Bulgaria.”Parteneriatul de afaceri între Camera Bulgară și Camera din Timiș este primul parteneriat de acest gen, deoarece relațiile cu Bulgaria au fost mai degrabă timide, până anul trecut, când s-a semnat acordul de colaborare între cele doua țări si de atunci a rezultat acest parteneriat. Sperăm ca firmele românești și bulgărești să fie mulțumite și să se întreprindă cât mai multe contracte”, a precizat Stana Stoianov, director DREMA.

Scopul evenimentului este să ofere o perspectivă clară asupra dezvoltării pieței, punând accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți pentru companiile din ambele țări.

Delegația din Bulgaria a fost formată din 13 firme din diferite domenii de activitate, interesate în a face afaceri pe piaţa românească. ”Aceasta întâlnire practic stabilește contacte și întâlniri între companii bulgare și românești din această zona, din Timiș. Sper ca întâlnirea de astăzi să fie fructuoasă de ambele părți și bineînțeles, vom lansa această invitație în oglindă, pentru ca și reprezentanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, însoțiți de o delegație de oameni de afaceri, să viziteze țara noastră. Acest lucru se va întâmpla în cursul acestui an sau anul viitor”, a transmis Eleonora Ivanova, director general CCIBR Ruse Bulgaria.

Parteneriatul de afaceri se derulează ca activitate în cadrul Acordului de Colaborare dintre cele două organizații camerale, semnat în 20 aprilie 2017 din dorința părților de a stabili cadrul instituțional de cooperare, în condiții de egalitate și de beneficii reciproc avantajoase, destinat promovării comerțului și investițiilor, stimulării parteneriatelor de afaceri, organizării de evenimente economice, schimb de bune practici și experiență.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*