Social

Locuitorii orașului Buziaș au îmbrăcat straie de sărbătoare

Locuitorii orașului Buziaș au îmbrăcat straie de sărbătoare

A fost mare petrecere weekendul trecut la Buziaș! Locuitorii orașului au îmbrăcat straie de sărbătoare. Ca în fiecare an pe 8 septembrie, cu prilejul Nașterii Maicii Domnului, are loc Ruga în mai multe localități.

Astfel, la Ruga de la Buziaș au fost invitați special primarul Timișoarei Nicolae Robu, care a venit însoțit de soție și de fostul deputat PNL Alin Popoviciu, din partea cabinetului președintelui CJ Timiș, consilierul județean PSD Narcis Bobic și Adrian Negoiță, și mulți alții.

Edilul orașului Buziaș, Sorin Munteanu, a deschis petrecerea.“Azi nu vorbim de proiecte, nu vorbim de realizări. Vorbim de sărbatoarea Hramului bisericii ortodoxe. Avem invitați de seamă”.

Îmi face o plăcere deosebită să fiu cu dumneavoastră la acest ceas de sărbătoare. Plăcerea este cu atât mai mare cu cât am putut vedea o dată în plus ce înseamnă Banatul. E o vreme superbă, numai bună pentru distracție. Domnule primar, drag prieten, cu cea mai mare plăcere voi răspunde întotdeauna invitației de a fi în mijlocul dumneavoastră și a minunaților locuitori ai orașului Buziaș”, a transmis primarul Nicolae Robu.

Sunt aici pentru a transmite mesajul președintelui CJ Timiș, totodată și al meu personal. Vreau să vă felicit pentru organizarea acestui frumos eveniment.Vă asigur din partea domnului Călin Dobra că suntem alături de dumneavoastră în tot ce înseamnă agendă culturală, proiecte sociale și tot ce întreprindeți. Am observat că an de an purtați tradițiile, că respectați datinile și obiceiurile și le transmiteți tinerilor din generație în generație”, a fost mesajul consilierului județean Narcis Bobic.

Grătarele au sfârâit, iar berea şi vinul au curs din plin în pahare.  Oamenii s-au prins la joc în horă. Artiști de renume din Banat au urcat pe scenă pentru a întreține atmosfera. Vorbim despre îndrăgita artista Nicoleta Voica, alături de Bogdan Firu, Daliana Georgiana Tătar, Cristi Spoială, Roxana Goia și Diana Mihuț.

Evenimentul a fost organizat de către Consiliul Local și Primăria orașului Buziaș, prin Casa de Cultură.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*