Cultură

Concurs la Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană

Concurs la Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană

Ca parte a procesului de reformă și restructurare organizatorică a Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană, aceasta organizează concursul deschis pentru ocuparea următoarelor poziții,  în cadrul Consiliului Director: reprezentant al mediului economic local şi expert internațional.

Cei interesați își pot trimite CV-ul și o scrisoare de motivație la adresa recrutare.board@timisoara2021.ro până în data de 9 septembrie 2018, ora 23:00 CET (sau 00:00, ora României), specificând poziția pentru care optează.

Concursul de candidaturi este public, deschis tuturor persoanelor fizice care îndeplinesc criteriile enunțate în Regulament și pot participa la atingerea obiectivelor proiectului Timișoara 2021, au o gândire vizionară, în acord cu un management responsabil și sustenabil, contribuind la crearea premiselor unei moșteniri durabile a proiectului Timișoara 2021. Membrii selectați vor face parte din Consiliul Director al Asociației Timișoara-Capitală Culturală Europeană, care va superviza progresul implementării proiectului Timișoara 2021 și-l vor susține, consilia și promova.

Este necesară cunoșterea proiectului Timișoara 2021, ocuparea acestor poziții reprezentînd în același timp un angajament ferm față de acesta, de valorile sale și realitatea socială și culturală a orașului și a regiunii.

Toate detaliile legate de calendarul concursului precum și criteriile de selecție pentru cele două poziții, le găsiți pe site-ul Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană: https://goo.gl/VwDH6G.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*