Social

93 de căruțași depistați pe străzile Timişoarei și amendaţi anul acesta de polițiștii locali

93 de căruțași depistați pe străzile Timişoarei și amendaţi anul acesta de polițiștii locali

Polițiștii locali continuă să acționeze pe linia depistării vehiculelor cu tracțiune animală care circulă pe raza municipiului Timișoara în zone în care acest lucru nu este permis și fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei.

Astfel de verificări au loc în primul rând deoarece aceste vehicule pun în pericol participanții la trafic prin prezența pe străzi, transportă deșeuri și le depozitează în locuri nepermise și conferă și un aspect inestetic orașului. Luna aceasta polițiștii locali au depistat un număr de 10 căruțași care circulau prin oraș fără aviz, de la începutul anului fiind sancționați un număr de 93 de căruțași în zone precum Calea Buziașului, str. Recoltei, str. Matei Millo, bd. Sudului, str. Martir Marius Nemțoc, Mangaliei, Gr. Alexandrescu, Electronicii, Martir Vasile Balmuș, Dimitrie Dinicu, Albăstrelelor, Calea Martirilor, Aleea Sănătății.

Cei în cauză au fost sancționați cu câte 300 lei conform HCL 251/2002, fiind depistați atât ca urmare a constatărilor polițiștilor locali în timpul patrulărilor, dar și ca urmare a observării lor pe imaginile video surprinse de camerele amplasate pe raza Comunei Moșnița Nouă, cu care Poliția Locală Timișoara a semnat un protocol de colaborare.

Poliția Locală atrage din nou atenția că este interzisă circulația autovehiculelor cu tracțiune animală în oraș fără aviz și va continua să acționeze pe această linie deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*