Economic

Interes bulgar pentru afaceri în Timiș

Interes bulgar pentru afaceri în Timiș

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Camera de Comerţ și Industrie Bulgaro-Română din Ruseorganizează un eveniment de tip Business to Business:     PARTENERIAT DE AFACERI ROMÂNIA – BULGARIA.

Manifestarea va avea loc în data de 13 septembrie 2018, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri. Scopul evenimentului este să ofere o perspectivă clară asupra dezvoltării pieței, punând accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți pentru companiile din ambele țări.

Delegația din Bulgaria este formată din 13 firme din diferite domenii de activitate, interesate în a face afaceri pe piaţa românească. (vezi listă firme anexată).

Parteneriatul de afaceri se derulează ca activitate în cadrulAcordului de Colaborare dintre cele două organizații camerale, semnat în 20 aprilie 2017 din dorința părților de a stabili cadrul instituțional de cooperare, în condiții de egalitate și de beneficii reciproc avantajoase, destinat promovării comerțului și investițiilor, stimulării parteneriatelor de afaceri, organizării de evenimente economice, schimb de bune practici și experiență.

Program

9:45-10:00​ Înregistrarea participanţilor

10:00- 10:15   Mesaje de bun venit ale conducerii CCIA Timiș și CCI Bulgaro-Română

10:15 11:00  Prezentarea delegaţiei din Bulgaria

11:00– 11:15Coffee break / Networking

11:15– 13:30  Discuţii B2B

Participarea firmelor este gratuită pe baza invitaţiei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*