Social

Bari, cu zboruri în fiecare luni și vineri de pe Aeroportul Timișoara

Bari, cu zboruri în fiecare luni și vineri de pe Aeroportul Timișoara
Adora Beauty

Dacă nu v-ați hotărât unde să vă petreceți vacanța de vară, puteti opta pentru Bari, cu zbor direct de pe Aeroportul Timișoara.

Europa este împânzită de plaje fabuloase. Descoperiți regiunea Puglia, sudul Italiei, istorie, gastronomie (pește, paste și pizza), trulli, plajă. Ajungeți la Marea Adriatică, la Marea Ionică și la Mediterană într-un singur concediu.

Puglia, zona din sudul Italiei, chiar în tocul Cizmei, a devenit o destinație din ce în ce mai apreciată de români. O vacanță la Bari are multe avantaje: e foarte aproape, biletul de avion Timișoara – Bari este ieftin, cazările în zonă sunt accesibile, iar în câteva zile puteți vizita o mulțime de locuri minunate: Polignano a Mare, Ostuni, Lecce, Alberobello, Matera.

Aeroportul Internațional “Traian Vuia” pune la dispoziția pasagerilor Bari, destinația de zbor low cost din Timișoara, prin compania Wizzair, curse în fiecare luni și vineri. “Agenţiile de turism au văzut ca o oportunitate pentru promovarea zborurilor de vacanţă direct din Timişoara şi de a oferi turiştilor această facilitate suplimentară, de a fi transportaţi în mod organizat în aeroport, la timp şi fără alte costuri suplimentare”, a precizat Dan Idolu, directorul Aeroportului Internațional “Traian Vuia” Timișoara.

Programul curselor este:

Luni: Timișoara plecare la ora 11:05 – Bari (Italia) sosire 11:30

Vineri: Bari (Italia) plecare la ora 12:00 – Timișoara sosire 14:20

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*