Național

Record de alcoolemie în România anului 2018: 4,35 mg/l alcool pur în aerul expirat de un biciclist

Record de alcoolemie în România anului 2018: 4,35 mg/l alcool pur în aerul expirat de un biciclist

Un bărbat din județul Dâmbovița a doborât recordul de alcoolemie pe 2018. O spune Poliția română, care, conform aparatului etilotest, a ”expirat” 4,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul se deplasa cu… bicicleta și mai era și echipat necorespunzător.

Un bărbat a fost oprit de poliție, azi-noapte, în trafic, pentru că se afla pe bicicletă, iar aceasta nu avea niciun fel de sisteme de lumini iar șoferii care treceau pe lâng el aproape că nu-l puteau observa.

Supriza oamenilor legii avea să vină atunci când au purces la legitimarea niciclistului. Mai întâi, bărbatul de pe vehiculul cu două roți aproape că i-a ”aburit” și pe oamenii legii la primul damf. ”Recordul anului, pe bicicletă…4,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta este valoarea cu care a fost înregistrat, aseară, un biciclist, din Dâmbovița, pe drumurile publice. Pe lângă faptul că avea o alcoolemie la care mulți oameni ar fi deja în comă alcoolică, biciclistul nu era nici echipat corespunzător circulației pe timp de noapte, observarea lui de către șoferi fiind aproape imposibilă. Poate el crede că a avut ghinion pentru ca a fost sancționat, însă norocul lui și al celorlalți participanți la trafic a fost că polițiștii l-au descoperit în timp util și toată lumea a ajuns în siguranță acasă. Căldura cere hidratare, iar hidratarea se face cu apă”, au scris reprezentanții Poliției Române pe pagina de Facebook a instituției, acolo unde au postat și fotografia care atestă valoarea incredibilă a alcoolemiei.

Recordul anului, pe bicicletă…4,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Aceasta este valoarea cu care a fost înregistrat,…

Publicată de Politia Romana pe Joi, 9 August 2018

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*