Turism

Românii care doresc să călătorească în străinătate trebuie să știe aceste lucruri

Românii care doresc să călătorească în străinătate trebuie să știe aceste lucruri
Adora Beauty

Ministerul Afacerilor Externe anunță cetățenii români care vor să călătorească în Spania, Belgia și Croația, că în Andaluzia este cod portocaliu de caniculă și că programul de zbor al curselor aeriene Ryanair din aeroporturile belgiene va fi afectat din cauza grevei personalului de bord de pe 10 august.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul  Spaniei că Agenţia Meteorologică de Stat spaniolă – AEMET menţine  avertizarea de temperaturi ridicate pentru provinciile Sevilla şi Córdoba din Andaluzia, cu temperaturi ridicate de 40-42 grade Celsius.

De asemenea, cetăţenii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Belgiei, trebuie să ştie că la data de 10 august va avea loc o grevă a personalului de bod al companiei aeriene Ryanair. Astfel, programul de zbor al curselor aeriene va fi afectat.

Și în Croaţia sunt probleme. Cetăţenii români care doresc să călătorească au fost anunţaţi de către MAE că Sindicatul piloţilor companiei Croaţia Airlines/HSPP/ şi Sindicatul personalului de servire şi auxiliar al Croaţia Airlines/OCRA/ au decis să intre în grevă pe o durată nelimitată, începând cu 8 august, anunţă Digi24.ro.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*