Economic

Cursuri gratuite de antreprenoriat pentru timișeni

Cursuri gratuite de antreprenoriat pentru timișeni

Te gândești tot mai serios să începi o afacere? Înscrie-te la cursurile gratuite de antreprenoriat. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener coordonator și S.C. GAPA S.R.L. partener, continuă activitățile derulate prin Proiectul SIA VEST- Suport pentru Inițiative Antreprenoriale.

Proiectul vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă, prin furnizarea de cursuri de competențe antreprenoriale pentru un număr de 360 de persoane, stagii de pratică pentru 44 de persoane, activități de mentorat pentru 44 de persoane precum și crearea și sprijinirea dezvoltării a 44 de noi afaceri în Regiunea Vest, care vor genera 88 de locuri de muncă.

Până în prezent, în cadrul Proiectului, au fost derulate următoarele activități: 8 sesiuni de informare privind oportunitățile și condițiile de participare la acțiunile proiectului; 6 anunțuri pentru înscrierea la sesiunile gratuite de formare de competențe antreprenoriale; 2 cursuri de competențe antreprenoriale.

Cursurile de antreprenoriat sunt GRATUITE!

Absolvenții cursurilor au oportunitatea de a pregăti un PLAN DE AFACERI și de a participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului.

44 planuri de afaceri vor fi selectate spre FINANȚARE !

Finanțarea este NERAMBURSABILĂ în proporție de 100%! Suma disponibilă pentru finanțarea  START UP-urilor este de 6.420.240,78 lei!

Cursurile se desfășoară periodic, până în luna septembrie 2018, la sediul CCIAT din P-ța Victoriei nr.3.

Informații suplimentare și înscrieri în grupul țintă la sediul CCIA Timiș din Timișoara, P-ța Victoriei nr.3, et.I, tel: 0732-185.285,  e-mail: office@cciat.ro, Daiana BUZATU – Manager de proiect.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*