Eveniment

ATB aduce magia trance-ului la Arad Open Air Festival

ATB aduce magia trance-ului la Arad Open Air Festival

ATB, producător, DJ și compozitor de origine germană, va urca pe scena principală a festivalului Arad Open Air, eveniment care se desfășoară în perioada 14-16 septembrie 2018, la Arad.

Unul dintre cei mai apreciați DJ ai muzicii trance, ATB, va urca pe scena principală a Arad Open Air Festival. Andre Tanneberger, cunoscut ca ATB, și-a început cariera în anii ‘90 și s-a remarcat odată cu single-ul său de debut, 9 PM (Till I Come), care l-a poziționat în primele locuri din topurile din Marea Britanie și alte țări din întreaga lume. Spiritul său creativ a continuat să înflorească în hit-uri precum Ecstasy, Let U Go, What About Us, Move On și When It Ends It Starts Again, pentru care a fost răsplătit cu discuri de aur și platină, dar și prezență constantă în prestigioasa revistă DJ Mag.

Artistul, originar din Germania, a devenit un superstar cunoscut în întreaga lume, fiind prezent încă de la începuturi pe scena muzicii EDM, aducând o contribuție semnificativă dezvoltării curen-tului și a comunității din jurul acestuia. De acum două decenii și până în prezent, ATB a lansat zece albume, dintre care cinci în format dublu.

Cel mai recent material discografic al său, neXt, este creat după același format. ATB spune că este pasionat de o multitudine de genuri muzicale care au atât ritmuri energice, cât și ambientale și consideră că nu poate reflecta frumusețea fiecăruia într-un singur CD.

Cei care doresc să se bucure de magia Arad Open Air Festival, pot achiziționa abonamente în regim de Early Booking pe www.enterix.roșiwww.myticket.ro. Până la 1 august 2018, acestea au prețul de 89 lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*