Economic

Continental se extinde. A cumpărat 32 de hectare de teren de la UMT și Prompt

Continental se extinde. A cumpărat 32 de hectare de teren de la UMT și Prompt
Adora Beauty

Continental a achiziționat 32 de hectare de teren de la grupurile de firme UMT și Prompt, teren care reprezintă majoritatea fostei platforme industriale UMT din Timișoara. Această achiziție de teren va ajuta compania să își extindă capacitatea de depozitare a produsului finit și să își optimizeze costurile generale de logistică.

Tranzacția a fost finalizată în urma negocierilor între Continental, grupul de firme UMT și Prompt, și compania de consultanță economică și juridică, ABA Consulting.

„Continental investește constant în tehnologie pentru îmbunătățirea calității proceselor și produselor sale; în plus, compania se implică permanent în dezvoltarea de noi tehnologii de protecție a mediului, precum și de ergonomie. În cei 18 ani de activitate la Timișoara, Continental a investit peste 460 milioane de euro în fabrica sa de anvelope și a creat peste 2.500 de locuri de muncă. Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat, până în prezent, 200 de milioane de anvelope clienților din Europa și din întreaga lume”, au precizat reprezentanţii companiei.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*