Economic

Ateliere fără bariere pentru copiii cu nevoi speciale

Ateliere fără bariere pentru copiii cu nevoi speciale

Asociația pentru Capacitarea Abilităților Speciale și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener al evenimentului, invită părinții copiilor cu nevoi speciale, copiii cu nevoi speciale, voluntari, să descopere și să exploreze noi aventuri „În căutarea lui Nemo” .

Evenimentul are loc în perioada 23 – 27 iulie, la Centrul Regional de Afaceri,  între orele 10.00 – 14.30.Vor fi organizate peste 20 de ateliere tematice – artă, povești, croitorie, frizerie, jocuri, activități sportive, la alegerea și preferința copiilor.

Toate activitățile sunt gratuite și sunt oferite copiilor cu dizabilități.

Asociația pentru Capacitarea Abilităților Speciale este o organizație neguvernamentală destinată copiilor cu dizabilități, înfiițată la Timișoara, în 2016.

ACAS are în palmares 10 programe speciale: Echipament de specialitate;  Grup de sprijin pentru părinți „Alături de tine”; Sport fără bariere; Voluntariat; Programe educative; Evenimente speciale pentru copii; Tabere pentru frații și surorile copiilor cu nevoi speciale; Cazuri sociale; Publicații; Campanii de incluziune socială.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*