Național

Începe construcția unui nou aeroport în Transilvania

Începe construcția unui nou aeroport în Transilvania
Adora Beauty

După Cluj-Napoca, Timișoara, Iași sau București, și acest oraș va avea un aeroport internațional.

Începe construcția unui nou aeroport în România. După Cluj-Napoca, Timișoara, Iași sau București, Brașovul va avea un aeroport internațional.

Potrivit unui anunţ publicat pe SEAP, autorităţile locale din judeţul Braşov au finalizat licitaţia pentru aeroportul internaţional Braşov-Ghimbav.

Contractul pentru execuţia căii de rulare, platforma de îmbarcare debarcare şi extinderea relelelor de canalizare şi drenaj aferente pistei de decolare aterizare a fost câştigat de firma Porr, oferta acetora fiind de 26,58 milioane lei, fără TVA, scrie Capital.ro.

„În această etapă de dezvoltare se urmăreşte realizarea următoarelor obiective : • Cale de rulare Alfa; • Platformă de îmbarcare debarcare; • Canalizare pluvială pentru obiectivele proiectate şi pentru pista de decolare aterizare existentă; • Montare tubulatură de balizaj pentru obiectivele proiectate (cale de rulare şi platformă) • Iluminat platformă. • Elemente de protecţie a construcţiilor din banda pistei”, conform anunţului de licitaţie. Nu s-a organizat licitaţie electronică, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, contractul este finanţat cu bani de la buget.

Foto: Turnulsfatului.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*