Politic

Actorii timișoreni strâng semnături pentru campania #fărăpenali

Actorii timișoreni strâng semnături pentru campania #fărăpenali

Actorii români schimbă scena cu strada. Luni, marți și miercuri câțiva dintre actorii reprezentativi ai Timișoarei ei vor face parte din distribuția piesei ”Fără Penali în funcții publice” care va avea loc la Timișoara.

După ce actorul timișorean Florin Călinescu a participat la strângerea semnăturilor pentru a sprijini campania #fărăpenali, în centrul Bucureștiului, iată că săptămâna viitoare și actorii din Timișoara au planuri mari. Alina Ilea, Alina Spiridon, Ionuț Pîrvulescu și Olga Diana Török, precum și regizorul Traian Șoimu vor fi prezenți în perioada 23-25 iulie 2018, în Piața Victoriei (vizavi de Catedrala Mitropolitană), între orele 17:00-20:00 pentru a ajuta la strângerea de semnături pentru inițiativa cetățenească #FărăPenali, anunță filiala din Timișoara a Uniunii Salvați România, care a postat și un eveniment pe Facebook.

”Regizorul «Săptămânii Actorilor» este Marius Manole, căruia îi mulțumim pentru îndemnul și mobilizarea pe care a dat-o printre colegii săi din toată țara. Haideți să-i cunoașteți și să vorbiți cu ei dincolo de scena teatrului”, anunță filiala locală a partidului care strânge semnături pentru a elimina posibilitatea condamnaților penal să mai ocupe funcții publice în stat.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*