Eveniment

Urmărit general, depistat în Vama Cenad

Urmărit general, depistat în Vama Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Miercuri, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român P. C., în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Teleorman, conducând un autoturism marca Renault, înmatriculat în Franța.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*