Life-style

Bucurie pentru copii, în parcul Openville: un carusel veneţian cu ceşcuţe, căluţi şi figurine din poveşti

Bucurie pentru copii, în parcul Openville: un carusel veneţian cu ceşcuţe, căluţi şi figurine din poveşti

Cei mici vor avea parte de o surpriză numai pentru ei în ansamblul Openville Timişoara: un carusel de inspiraţie veneţiană, fabricat special în Italia de un producător cu peste 50 de ani experienţă în industria parcurilor de distracţie.

Parcul Openville, care va fi amenajat peste noua parcare subterană la care se lucrează în prezent în ansamblu, va include elemente de loisir pentru întreaga familie: un lac, piaţete pentru evenimente, specii variate de arbori, suprafețe întinse acoperite cu gazon, cafenele şi restaurante cu terase şi panoramă spre zona verde. Mai mult, copiii vor avea o destinaţie specială de distracţie: un carusel cu două niveluri, realizat cu decoraţiuni inspirate din „barocul veneţian” de la sfârşitul secolului al XVIII-lea.

Caruselul va fi echipat cu figurine din poveşti, precum căluţi care sar sau se balansează, caleşti duble, ceşti rotitoare şi băncuţe. Toate figurinele vor fi realizate din fibră de sticlă şi decorate cu picturi realizate manual. Seara, atmosfera de basm va fi completată de sistemul de iluminat compus din peste 1.500 de LED-uri.

Caruselul din parcul Openville va avea o capacitate de 76 de locuri, iar nivelul al doilea va fi accesibil prin intermediul scărilor interioare. Totodată, va fi prevăzut cu o rampă mobilă, care permite accesul unui scaun cu rotile.

Caruselul este fabricat în Italia special pentru ansamblul Openville Timişoara de către compania italiană Bertazzon, lider în domeniul producătorilor de echipamente pentru parcurile de distracţie. Cu o experienţă de peste jumătate de veac, Bertazzon a realizat proiecte în toată lumea, printre cele mai cunoscute regăsindu-se în Prater (Viena), Disney Downtown (Florida, SUA) şi Nagashima Park (Japonia). Totodată, a realizat caruselul veneţian din ansamblul Palas Iaşi, primul proiect de tip mixt din portofoliul companiei IULIUS.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*