Social

Din iulie, zboruri către Stuttgart, Paris și Chișinău, direct de pe Aeroportul Timișoara

Din iulie, zboruri către Stuttgart, Paris și Chișinău, direct de pe Aeroportul Timișoara

Compania națională Tarom și Aeroportul „Traian Vuia” Timișoara apropie pe calea aerului românii de pretutindeni. Începând cu luna iulie, vor fi lansate cursele companiei naționale către Stuttgart (Germania), Paris Charles-de-Gaule (Franța) și Chișinău (Republica Moldova). Cele trei noi destinații sunt deosebit de importante pentru regiunea de vest a României.

Stuttgart este capitala regiunii Baden-Wurtenburg, o zonă de excelență în cercetare și dezvoltare și o regiune în care trăiesc astăzi foarte mulți dintre șvabii bănățeni care au plecat din țară după Revoluție. Cursa spre și dinspre Stuttgart va opera începând cu data de 15 iulie cu o aeronavă de tip A 318 şi va avea o frecvență de 3 ori pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică.

Paris Charles-de-Gaule este unul dintre cele mai mari noduri aeriene la nivel mondial, cu aproximativ 250 de rute în toată lumea. Pasagerii vor putea călători pe toate continentele. Mai mult decât atât, compania aeriană Tarom este membră SkyTeam, o alianţă aeriană globală ce oferă clienților companiilor aeriene membre acces la o vastă reţea ce cuprinde mai multe destinații, frecvențe şi conectivitate. Zborurile către și dinspre Paris Charles-de-Gaule vor opera de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă, începând din 17 iulie. Cursa va fi operată cu o aeronavă de tip B 737-300.

Zborul spre Chișinău, capitala Republicii Moldova, va face legătura între vestul țării și românii aflați dincolo de Prut. Cursele vor fi operate cu o aeronavă de tip ATR, de 3 ori pe săptămână, în fiecare marți, joi și sâmbătă, începând din 3 iulie.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*