Administrație

Roxana Iliescu:”Am rămas și am ocupat această funcție cât timp am putut să reprezint în mod onest interesele timișenilor”

Roxana Iliescu:”Am rămas și am ocupat această funcție cât timp am putut să reprezint în mod onest interesele timișenilor”

Roxana Iliescu a plecat de la conducerea Consiliului Județean Timiș. Ea a participat astăzi la ultima ședință de Consiliu Județean. Reamintim, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, aceasta și-a anunțat pe Facebook demisia din funcția de consilier județean, dar și cea de vicepreședinte CJ.

Astfel, astăzi Roxana Iliescu a transmis că a pregătit un raport de activitate pe ultimii doi ani, cât a ocupat funcția de vicepreședinte. În plus, nu a uitat să îl atace pe Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș.“Este ultima ședință de Consiliu Județean la care particip. Am pregătit un raport de activitate pe cei doi ani de zile cât am ocupat funcția de vicepreședinte. Totodată, vreau să vă mărturisesc că am rămas și am ocupat această funcție cât timp am putut să reprezint în mod onest interesele timișenilor și nu interesele obscure ale unui individ mediocru. vă readuc aminte un eveniment fericit petrecut în acest an, și anume momentul în care am fost nevoită să votez împotriva celui mai important proiect de hotărâre al consiliului, bugetul pe anul 2018. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat în cei doi ani de zile”, a declarat Roxana Iliescu.

Potrivit șefului CJ, Călin Dobra, social-democrații nu au încă o propunere de vicepreședinte. Astfel că la următoarea ședință se va ține cont de propunerea PMP pentru postul de consilier județean.“Conform procedurii, în următoarea ședință de consiliu, adică în ședința ordinară din data de 27 iunie, vom lua act de ordinul emis de prefect și bineînțeles așteptăm din partea PMP înaintarea  următoarei propuneri conform listei de candidaturi. PMP va avea în prima fază postul de consilier județean din partea partidului, post care s-a eliberat. Cornel Sămărtinean a denunțat protocolul cu PSD semnat acum doi ani, ne-a și trimis în scris acest lucru, dar asta nu înseamnă că nu vom purta discuții de a crea o majoritate la nivelul consiiului județean. Dar cel mai important lucru este faptul că cine va ocupa postul de vicepreședinte să fie clar conectat pe administrație, pe proiectele de dezvoltare a județului și nicidecum pe activitate politică”.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*