Economic

CCIA Timiș organizează o misiune economică în Italia

CCIA Timiș organizează o misiune economică în Italia
Adora Beauty

Agenții economici timișeni din sectorul agricol  se pot înscrie să participe la o misiune multisectorială în Sicilia.Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 1 – 8 septembrie, o misiune economică multisectorială în Sicilia, de prospectare a pieței și oportunităților de afaceri din această regiune.

Sicilia este în principal caracterizată de agricultură. Cea mai mare parte a teritoriului insulei este destinată agriculturii și 11% din populația siciliană lucrează în acest sector. Împreună cu agricultura, pescuitul joacă un rol important în Sicilia. Aproximativ 20% din producția de pește din Italia provine din apele din jurul Siciliei. În ciuda faptului că Sicilia, cu excepția unui mic depozit de petrol, gaze și sare, este destul de săracă în materii prime, industria joacă un rol important. Sectoarele industriale cele mai dezvoltate sunt construcția navală, ingineria mecanică, industria petrochimică, construcțiile – concentrate în principal în jurul orașelor Palermo, Catania, Milazzo, Siracusa și Gela.

Un sector promițător pentru viitor este turismul. Plajele frumoase și ruinele antice din Taormina, Syracuse, Agrigento și Selinunte, dar și factorul de cult “mafie” atrag din ce în ce mai mulți turiști în fiecare an. Infrastructura turistică a insulei se dezvoltă încet, dar în mod constant, iar majoritatea celor care vizitează Sicilia apreciază ospitalitatea și specialitățile culinare ale insulei.

Programul misiunii economice cuprinde întâlniri de afaceri cu firme din Sicilia, pe domenii de activitate exprimate în prealabil, cât și vizitarea unor obiective turistice.

Costul este de 1.080 euro şi include: transport cu avionul dus-întors pe ruta Budapesta – Catania; transfer Timișara – Budapesta și retur; transfer aeroport – hotel – aeroport; cazare 7 nopți cu mic dejun inclus (în Taormina și Sampieri).

CCIA Timiș oferă asistență în organizarea și pe durata deplasării. Termen de confirmare a participării: 22 iunie 2018.

Relații suplimentare și înscrieri la tel. 0372 185 285, e-mail: office@cciat.ro, Stana STOIANOV – Director DREMA.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*