Eveniment

Poliţiştii au stat de vorbă cu sute de femei. Cum vor să prevină violenţa în familie

Poliţiştii au stat de vorbă cu sute de femei. Cum vor să prevină violenţa în familie

În această săptămână, poliţiştii timişeni au desfășurat activități de prevenire a violenței în familie pe raza orașului Sânnicolau Mare și a comunei Ghiroda.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Biroului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, angajați și administratori ai unor societăți comerciale de pe raza celor două localități.

Astfel, poliţiştii s-au deplasat la cinci societăți comerciale, unde își desfășoară activitatea cu preponderență femei, ocazie cu care  au desfăşurat  o activitate de informare a peste 300 de angajați cu privire la cauzele care pot genera conflictele și violența în familie, despre implicarea instituțiilor despre stoparea fenomenului, modalități de a acorda sprijin victimelor și a soluționa aceste cazuri, precum si despre ordinul de protecție și aplicarea acestuia.

Totodată, au fost distribuite peste 100 de materiale informativ-preventive în scopul însuşirii măsurilor ce trebuiesc adoptate pentru a nu deveni victime ale infracţiunii de violență în familie.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*