Eveniment

Ce a putut să fure un hoţ dintr-o gospodărie aflată în Dumbrăviţa

Ce a putut să fure un hoţ dintr-o gospodărie aflată în Dumbrăviţa

Polițiștii Postului Dumbrăvița au depistat un tânăr, de 24 de ani, bănuit de furt din locuință, la scurt timp după comiterea faptei. Sâmbătă, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului Dumbrăvița au identificat  un tânăr, de 24 de ani, bănuit de comiterea unui furt din locuință.

În fapt, în noaptea de 04/05 iunie, cel în cauză ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Praga din comuna Dumbrăvița , de unde ar fi sustras două pompe electrice, o bormașină și o autofiletantă, cauzând un prejudiciu de 8.000 de lei.

Tânărul a fost predat polițiștilor Biroului de Investigații Criminale în vederea continuării cercetărilor, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*