Național

Poliția Română primește 471 de autospeciale noi. Cele mai multe ajung în mediul rural

Poliția Română primește 471 de autospeciale noi. Cele mai multe ajung în mediul rural
Adora Beauty

Nu mai puțin de 471 de autospeciale noi intră în dotarea Poliției Române, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții, anunță reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Poliția Română a recepționat prima tranșă de mașini noi, achiziționate din suma cu care a fost suplimentat bugetul MAI, în luna aprilie a acestui an, din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

Primele 199 de autoturisme Dacia Logan urmează să ajungă, începând de astăzi, la structurile teritoriale, iar alte 262 vor intra în dotarea unităților de Poliție, până la data de 18 iunie. 376 de autospeciale Dacia Logan vor fi utilizate de structurile de ordine publică (posturi și secții de poliție rurală) și 85 de cele de rutieră, dintre care 5 de către Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale.

Vehiculele sunt inscripționate, au rampe de semnalizare acustice și optice, un set de roți suplimentar cu pneuri de iarnă și roată de rezervă, prize pentru stații și acumulatori suplimentari. De asemenea, mâine, 7 iunie a.c., vor intra în dotarea Poliției Române și 10 autovehicule Dacia Duster.

Toate autospecialele au fost achiziționate în baza acordurilor-cadru încheiate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, în urma procedurilor de achiziție publică.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*