Sport

Adio căpitan! Diana Balintoni părăsește UVT Agroland Timișoara

Adio căpitan! Diana Balintoni părăsește UVT Agroland Timișoara

UVT Agroland Timișoara și coordonatoarea Diana Balintoni se despart! Cele două părți au convenit de comun acord să nu prelungească înțelegerea care a expirat la 31 mai 2018. Diana Balintoni a fost căpitanul formației de pe Bega în ultimele două sezoane, în care ”Agro” a reușit promovarea în prima ligă și calificarea în Cupa Challenge, de pe poziția a cincea în Divizia A1.

Voleibalista Diana Balintoni (foto) a sosit la Timișoara în vara lui 2016 și a strâns 47 de prezențe în tricoul celor de la UVT Agroland, în Divizia A2 și Divizia A1. În cei doi ani în care Diana a fost căpitan, formația timișoreană a înregistrat 32 de victorii și 15 înfrângeri, în campionat și Cupa României.

În sezonul recent încheiat, Balintoni a fost singura jucătoare de la echipa bănățeană care a bifat prezența în cele 100 de seturi din cele 28 de partide în Divizia A1. Balintoni are un total de 108 seturi jucate în ultima stagiune, în campionat și Cupă, căpitanul având cifre impresionante și în ediția trecută. A reușit 95 de puncte în Divizia A1, dintre care 33 ași și 19 blocaje.

”Au fost doi ani minunați din viața mea și din cariera mea. Pe lângă volei, la Timișoara m-am simțit ca acasă. Am avut tot ce ne-am dorit în jurul nostru, am legat o adevărată familie. Au fost doi ani de care îmi voi aminti cu mult drag de acum înainte. Plec fără niciun regret pe partea sportivă. Dacă am fi avut mai mult noroc, am fi reușit o clasare mai bună, dar important este că nu am avut ce să ne reproșăm ca echipă la final. Eu cred că ultimul sezon a fost plin de lucruri bune”, a spus căpitanul, pentru siteul oficial al echipei timișorene.

Înainte de despărțire, Diana Balintoni a lăsat o promisiune tinerelor jucătoare de la Agroland: le va urmări în continuare și este convinsă că acestea vor reuși să se impună la nivelul primei ligi. ”Cu siguranță am să le urmăresc în continuare. Pe lângă faptul că am fost colege, ele mi-au devenit prietene și le voi susține și de acum încolo. Le urez multă baftă și sunt sigură că peste ani voi auzi de jucătoare adevărate și de nivel înalt. Sunt niște fete deosebite, pe care mă bucur nespus că am ajuns să le cunosc. Sper să rămânem apropiate în continuare”, a adăugat Balintoni.

”Conducerea clubului nostru îi mulțumește Dianei Balintoni pentru cele două sezoane petrecute la Timișoara și îi urează mult succes pe viitor”, transmit reprezentanții UVT Agroland Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*