Social

Concursul “Desene pe asfalt” a adus voia bună în Parcul din Buziaș

Concursul “Desene pe asfalt” a adus voia bună în Parcul din Buziaș

Desene pe asfalt la Buziaș, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului! Sute de școlari și-au dovedit, miercuri, talentul în cadrul unei acțiuni inedite.

Este vorba despre concursul cu premii “Desene pe asfalt”, organizat de Rotary Club Buziaș, eveniment la care participă anual 250-300 de elevi ai claselor primare din Buziaș, Silagiu și Bacova.

Aceștia au dat frâu liber imaginației și au așternut pe asfalt cele mai frumoase desene. Din juriu a făcut parte alături de membrii Clubului Rotary și pictorul buzieșan Viorel Coman.“Copiii claselor primare s-au întâlnit pe aleea parcului din Buziaș, unde timp de o oră au dat frâu liber imaginației, desenând ce au considerat ei reprezentativ pentru Ziua Copilului. La final, copiii din fiecare clasă au fost premiați cu locurile I, II și III, premii constând atât în diplome, cât și în cărți. Pe lângă premianți, toți participanții la eveniment au primit din partea Clubului Rotary Buziaș câte o pungă cu dulciuri. A fost un eveniment reușit, copiii s-au simțit bine, vin cu drag de fiecare dată la această acțiune tradițională a clubului Rotary Buziaș”, a transmis Silviu Velican, președintele Rotary Club Buziaș.

Acțiunea s-a aflat la cea de-a douăsprezecea ediție.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*