Politic

ALDE Timiș demarează campania „O jucărie pentru un copil fără copilărie”

ALDE Timiș demarează campania „O jucărie pentru un copil fără copilărie”

ALDE Timiș a demarat campania „O jucărie pentru un copil fără copilărie”. Timișorenii cu suflet mare sunt invitați la sediul ALDE de pe strada Arieș, numărul 16, pentru a dona câte o jucărie unor copilași nevoiași de ziua lor, 1 Iunie.

 “Se apropie Ziua Copilului, e o zi  pe care nu am vrut să o lăsăm să treacă fără a face un gest pentru semenii noștri. Chiar dacă am devenit adulți, mulți dintre noi păstrăm o doză de copilărie și ne amintim cu drag de vremea aceea. Din păcate nu a fost o perioadă în care să avem de toate, au fost multe lipsuri, iar noi ca părinți pentru că am simțit acele lipsuri ne dorim să le oferim copiilor noștri cele mai bune condiții. Sunt familii mai puțin norocoase, care nu pot face acest lucru, în sprijinul cărora vrem să venim noi prin această campanie. Așa cum se bucură copilul meu când primește un cadou, așa îmi doresc să se bucure și alții. Nu e mare lucru o să spuneți, dar vreau să vă zic că am întâlnit copilași din mediul rural care atunci când au primit mașinuțe de jucărie nu au știut să se joace cu ele pentru că nu au mai văzut așa ceva. Mi s-a rupt sufletul. Doar un părinte știe ce înseamnă asta. Îi invităm pe toți cei care rezonează cu ideea noastră la sediul ALDE de pe strada Arieș, numărul 16, pentru a ne fi alături ca să le facem unor copilași de ziua lor un mic cadou”, a transmis Gabriel Toie, secretar coordonator ALDE Timiș.

Campania „O jucărie pentru un copil fără copilărie” se desfășoară pe tot parcursul anului, însă jucăriile pentru acțiunea din data de 1 iunie pot fi donate până în data de 31 mai, la ora 14.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*