Social

Bicicliștii anunţă că vor protesta pe strada Popa Șapcă

Bicicliștii anunţă că vor protesta pe strada Popa Șapcă

Comunitatea Bicicliştilor din Timişoara îşi cere drepturile. Într-un eveniment postat pe Facebook, mai mulţi biciclişti anunţă că se vor aduna luni, 28 mai, de la ora 18,00 pe strada Popa Şapcă, într-o acţiune prin care să atragă atenția administrației locale asupra mersului pe două roți.

„Administrația locală din Timișoara în continuare nu consideră că bicicleta este un mijloc de transport. Luni, de la ora 18, ne adunăm pe Strada Popa Șapcă. Constant ni se promite că infrastructura velo este pe lista de priorități, dar în practică bicicliștii sunt inghesuiți pe un troturar de doi metri într-o zonă unde carosabilul putea să ne acomodeze cu brio pe toți. Nu, nu contăm pentru administrația locală! Este nevoie să ne facem văzuți și auziți – ne vedem luni, de la ora 18 pe Popa Șapcă în număr cât mai mare”, se arată în prezentarea evenimentului.

Strada Popa Șapcă, aflată pe ultima sută de metri a procesului de reabilitare, a fost lărgită la patru benzi de circulație. Pistele de biciclete sunt însă pe trotuarul care măsoară aproximativ doi metri lățime.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*