Social

Polițiștii locali din Timișoara, pregătiți să comunice cu turiștii. Au încheiat cursurile de limba engleză

Polițiștii locali din Timișoara, pregătiți să comunice cu turiștii. Au încheiat cursurile de limba engleză
Adora Beauty

Polițiștii locali care au urmat a doua serie de cursuri de perfecționare în limba engleză au finalizat, ieri, modulul susținut. Aceștia sunt pregătiți să comunice cu turiștii care ”aglomerează” piețele centrale ale capitalei Banatului, în fiecare sezon estival.

Polițiștii locali care au urmat cel de-al doilea curs de limba engleză au susținut, ieri, testarea finală absolvind cu brio modulul la care au participat. Asociația Polițiștilor Locali Timișoara a organizat până acum două cursuri pentru câte zece polițiști locali care au dorit să se perfecționeze în limba engleză. Cursurile a fost susținute de profesori de limba engleză din cadrul unei societăți specializată în domeniu, orele fiind susținute de două ori pe săptămână și desfășurându-se pe parcursul a trei luni.

Oamenii legii au participat la curs în afara orelor de serviciu și a fost organizat din perspectiva faptului că Timișoara va fi Capitală Culturală a Europei în anul 2021, moment la care se estimează că orașul nostru va fi vizitat de numeroase grupuri de turiști care, în majoritate, sunt vorbitori ai limbii engleze, de aceea chiar polițiștii locali și-au exprimat dorința de a se perfecționa. De altfel, ei consideră extrem de util acest curs simțind o îmbunătățire a nivelului de comunicare cu turiștii care vin în orașul nostru și cu care s-au întâlnit în teren.

În perioada următoare se vor organiza cursurile de perfecționare de acest gen, destinate altor cadre din cadrul Direcției Poliției Locale Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*