Administrație

Președintele CJ Timiș, mulțumit de stadiul lucrărilor de modernizare a Secției Urologie de la ”Județean”

Președintele CJ Timiș, mulțumit de stadiul lucrărilor de modernizare a Secției Urologie de la ”Județean”

Lucrările de modernizare a Secției de Urologie de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara au demarat în luna februarie, iar stadiul acestora avansează în ritm susținut. O spune președintele Consiliului Județean (CJ) Timiș, Călin Dobra, care a fost în vizită ”pe șantier”.

Călin Dobra, președintele CJ Timiș, a efectuat astăzi o vizită la cel mai mare spital din vestul țării pentru a verifica stadiul lucrărilor și progresele care s-au făcut în cadrul acestui proiectului de modernizare a Secției de Urologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” Timișoara, proiect considerat de autorități extrem de important pentru cetățeni.

Consiliul Județean Timiș a alocat 5,2 milioane de lei pentru reabilitarea secției amintite, iar contractul de execuție s-a semnat în luna februarie a acestui an. ”Chiar dacă timpul a fost scurt de la semnarea contractului mă bucur că antreprenorul s-a mobilizat”, a precizat Dobra.

Social-democratul din fruntea județui a mai spus că, la acest moment, constructorul este la stadiul de realizare a instalațiilor electrice, sanitare și termice, după care va trece la execuția finisajelor interioare, la holuri și saloane. ”Practic, după 24 de luni cât este termenul de finalizare a lucrărilor vom avea condiții la standarde europene”, a adăugat președintele CJ Timiș.

Secția de Urologie a Spitalului Județean din Timișoara este cea mai mare din vestul țării cu peste 3.000 de pacienți în fiecare an.

În total, în acest an, Consiliul Județean Timiș a alocat către Spitalul Clinic Județean de Urgență o finanțare de 23 de milioane de lei pentru investiții.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*