Sport

Poli joacă la Sfântu Gheorghe, în debutul etapei a X-a din play-out-ul Ligii I. Neaga: ”Atmosfera e bună”

Poli joacă la Sfântu Gheorghe, în debutul etapei a X-a din play-out-ul Ligii I. Neaga: ”Atmosfera e bună”

Poli Timișoara deschide etapa cu numărul zece din play-out-ul Ligii I la fotbal, bănățenii urmând să evolueaze în această seară, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK.

”Alb-violeții” se deplasează la Sfântu Gheorghe, acolo unde nu le va fi ușo. Adversarul, Sepsi OSK, a obținut o serie de rezultate pozitive de la începutul celei de-a doua faze a Lgii I, însă antrenorul timișorenilor, Adrian Neaga, se declară optimist. ”Ne aflăm în fața poate celui mai important duel din ultimele pe care le-am avut. De la meci la meci, suntem tot acolo, parcă nu înaintăm deloc. Din păcate, ne prinde jocul într-o perioadă mai puțin favorabilă, pentru că avem ceva probleme în lot, dar sper că băieții care sunt în efectivul pentru acest meci să dea totul. Sunt conștient că este un joc greu. Dar am încredere în băieți, atmosfera este bună. Sper să ne întoarcem cu punct sau puncte, pentru a avea un moral ridicat înaintea duelului cu Mediaș”, a spus ”Rică” Neaga, înainte de plecarea în Ardeal.

Tehnicianul a detaliat și indisponibilitățile din lot: ”Melinte este suspendat. Artean, Țigănașu și Popovici sunt accidentați. Aceștia trei nu au nicio șansă să joace și nu fac parte din lot. Dar am încredere în cei care vor intra: au calitate și, în primul rând, au caracter”. În afară de cei patru enumerați de Neaga, la lista celor care nu au făcut deplasarea la Sf. Gheorghe, se numără și Marius Croitoru, jucător care a încheiat claborarea cu clubul timișorean, ieri.

Sepsi OSK – Poli Timișoara se joacă astăzi, începând cu ora 18:30, partida fiind transmisă în direct de Digi Sport 1, Telekom Sport și Look TV.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*