Social

Hoţii de buzunare din mijloacele de transport, puşi pe fugă de poliţişti

Hoţii de buzunare din mijloacele de transport, puşi pe fugă de poliţişti

Activitatea de control s-a desfășurat săptămâna trecută cu precădere pe liniile principale din cadrul rețelei de transport public. Acțiunea a avut în vedere validarea titlurilor de călătorie de către toți călătorii, inclusiv persoanele care beneficează de gratuitate.

Agenţii societăţii de transport au desfășurat  împreună cu membrii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Timiș o acțiune de prevenire a călătorilor de a nu deveni victime ale infracțiunii de furt din buzunare și genți. Acțiunea s-a desfășurat pe mijloacele de transport în comun unde au fost împărțite pliante, iar publicului călător li s-a recomandat păstrarea obiectelor de valoare în buzunarele interioare ale hainei, să fie atenți la celelalte persoane din jurul lor, iar gențile sau alte bagaje să fie închise și ținute sub observație.

În perioada 7 – 13 mai, au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale și avertismente. Agenții au urmărit, de asmenea și gradul de încărcare a mijloacelor de transport în comun, funcționarea instalațiilor de climatizare și starea validatoarelor.

La sesizarea călătorilor, în această săptămână va continua acțiunea de combatere a grupurilor de hoți din stații și din mijloacele de transport, a persoanelor care practică cerșetoria, precum și descurajarea persoanelor care intenționează să circule fraudulos.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*