Educație

Ziua Regalității sărbătorită la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului

Ziua Regalității sărbătorită la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului

Eveniment inedit astăzi la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului. În anul Centenatului, institutia de învățământ superior a organizat un eveniment cultural-sportiv  “Educație Sport-Sănătate în Universitate”.

La acțiune au participat tineri de toate vârstele, liceeni şi studenţi, alături de cadre didactice din universitate. Astfel, au avut loc mai multe acţiuni, între care vizita universităţii şi a campusului universitar. Startul întrecerilor sportive a fost dat la ora 14 din faţa Rectoratului USAMVBT. Întreceri sportive: cros 2 km fetele, 3 km băieţii, Beachvolleyball 4 /4 mixt, Streetball 3/3 şi Minifotbal 4+1.

A avut loc un eveniment, care începe să aibă tradiție, întrucât nu este pentru prima dată când îl organizăm, a fost și anul trecut. Este un eveniment cultural-sportiv care se adresează atât studenților, cât și elevilor, liceenilor în mod special, care sunt prezenți la această ediție și bineînțeles dascălilor din universitatea noastră. Prima parte a fost în Aula universității și a fost dedicată Zilei Reglalității, în care au fost prezentate evenimentele legate de Casa Regală ce s-au petrecut de-a lungul anilor, întregului auditoriu. Partea a doua este practic partea sportivă. Este un maraton, apoi alte activități sportive ce se vor derula în întreaga zi de astăzi, iar apoi va avea loc festivitatea de premiere. Cu siguranță o parte dintre elevii prezenți astăzi vor fi studenții noștri, așa s-a întâmplat și anul trecut”, a precizat prof. univ. Gheorghe David.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*