Eveniment

Urmărit general, depistat în Vama Cenad. Era căutat din 2012

Urmărit general, depistat în Vama Cenad. Era căutat din 2012

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, urmărit general, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Duminică, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român U.A., în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiș.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestarii, alertă introdusă de autorităţile române în data de 29.06.2012. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse privative de libertate de 8 luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului în cauză, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*