Eveniment

Bulgar cu permis de conducere fals, depistat la Cenad

Bulgar cu permis de conducere fals, depistat la Cenad

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean bulgar care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere polonez fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.

Sâmbătă, în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în țară, cetăţeanul bulgar E.M., în vârstă de 25 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere cu însemnele autorităților din Polonia. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals, iar în urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că tânărul nu deţinea dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control în urma frecventării unui curs de conducere auto efectuat în Polonia, unde a plătit suma de 700 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*