Administrație

Primarul Timișoarei este împotriva extinderii fabricii Continental

Primarul Timișoarei este împotriva extinderii fabricii Continental

Timişorenii sunt chemaţi să spună dacă sunt sau nu de acord cu extinderea fabricii de anvelope Contiental, din zona UMT.

Primarul Timişoarei Nicolae Robu a declarat că are informaţii că se doreşte extinderea fabricii de cauciucuri, motiv pentru care îi va chema pe timişoreni să îşi spună părerea pe această temă. Sondajul va fi realizat pe Facebook, dar şi prin strângere de semnături de către colegii de partid ai edilului.

„Cetățenii afectați se plâng în continuare de mirosul degajat de această fabrică. Am spus-o de mai multe ori, a fost o mare greșală când s-a aprobat ca o fabrică cu un asemenea profil să fie localizată acolo, atât de aproape de zone locuite ale orașului, și eu nu doresc ca, sub mandatul meu, să se întâmple astfel de erori. Eu am opinii personale oricum, dar una este să vorbesc în baza opiniei personale despre un subiect și cu totul alta este să vorbesc în baza opiniei personale cu suportul a zeci de mii de timișoreni”, a declarat primarul Timișoarei.

Nicolae Robu a declarat că este împotriva extinderii fabricii de anvelope.

Un comentariu

  1. Continentalul sa respecte normele europene si sa-mi mute toate facilitatiile inafara orasului la o distanta apreciabila.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*