Administrație

De Ziua Copilului, ne-am putea plimba cu vaporaşele la Timişoara

De Ziua Copilului, ne-am putea plimba cu vaporaşele la Timişoara

„După doi ani de luptă pentru Timișoara, iată că problema vaporașelor e foarte aproape de rezolvare! E realist să sperăm că de 1 iunie vom putea naviga din plin!”, a anunţat primarul pe pagina sa de Facebook.

Nicolae Robu mai spune că ziua de 28.05.2016 (n.r. – data sa de naştere) va rămâne în istoria orașului drept ziua în care, după mai bine de o jumătate de secol, pe Bega s-a navigat din nou.

„Din păcate, ea n-a putut marca și inițierea în oraș a transportului public pe apă, ca transport intraurban regular și de agrement. Și asta, datorită adevăratei pasiuni a noastre, a românilor, de a ne pune singuri bețe-n roate prin legile pe care ni le facem, respectiv prin modul în care înțelegem să le folosim. Ce e trist în toată această poveste este că unii semeni ai noștri -desigur, semeni după înfățișare, căci după suflet…-, trăitori în Timișoara, ca și noi, timișorenii cei mulți, în loc să fie solidari cu noi, administrația publică locală, în lupta pt Timișoara cu autoritățile centrale, ne-au acuzat continuu pe noi, încercând să intoxice masele că noi facem lucrurile fără cap, că am fi cumpărat prematur vaporașele, în loc să obținem mai întâi toate aprobările pt a le putea folosi. Acești semeni cu creier de bibilică nu iau în seamă, oricât aș explica eu, că noi a trebuit să avem vaporașele cumpărate până la 30.06.2016, ca o primă condiție să nu ni se ia cei 6 milioane de euro primiți drept premiu că am reabilitat malurile canalului -da, 6 milioane de euro!-. Noi am implementat responsabil un proiect, un proiect cu obiective și termene, cum sunt proiectele în general, nu ne-am jucat, să ne umplem timpul, de-a cumpăratul de vaporașe! Dar poate, oare, o minte de bibilică, să înțeleagă așa ceva?! Desigur că nu, mai ales când nici măcar nu-i toată bună! Ei bine, acum, urmare a demersurilor continue, pe care le-am făcut neobosit timp de mai bine de doi ani, problema birocratică ce ne-a ținut în blocaj e pe cale de a fi rezolvată. Și, prin urmare, vom bifa încă o mare realizare pt Timișoara! Realizare A NOASTRĂ, a administrației pe care o conduc, a noastră, care am avut capacitatea să transpunem în practică și în acest caz, ca și în altele 34, ce au gândit specialiștii! Deci, așteptați-vă, dragi prieteni, ca de 1 Iunie 2018, să vă puteți plimba cu vaporașele! De 1 Iunie și zi de zi în continuare!”, a scris Robu pe reţeaua de socializare.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*