Administrație

Stadiul lucrărilor la pasajul Popa Șapcă

Stadiul lucrărilor la pasajul Popa Șapcă

Lucrările la strada Popa Șapcă, la pasaj și la străzile din zonă vor fi finalizate până la sfârșitul lunii mai. În prezent, şantierul este pe ultima sută de metri.

Investiția estimată la 24 milioane lei, la care se adaugă TVA, este finanțată cu fonduri de la bugetul local. Scopul lucrării de lărgire a pasajului de sub calea ferată şi a celor trei străzi este de a se obţine o fluidizare a traficului din municipiul Timişoara.

Modernizarea celor trei străzi, coroborată cu crearea pasajului subteran Popa Şapcă, scurtează semnificativ timpii de circulaţie şi eliberează intersecţiile existente.“Încercăm să finalizăm totul până la finalul lunii mai. Se dorește să fie gata și strada Demetriade, și semaforizare la intersecția Demetriade cu Bd. Antenei, se lucrează și la spațiile verzi, se plantează copaci. În final se va turna stratul de asfalt, de uzură și se vor face marcajele. O să vedeți că o să venim cu niște surprize în acest proiect, cu termen de finisaj”, transmite primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Edilul spune că pentru finisajele de pe Popa Șapcă se va închide circulația.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*