Social

Mijloacele de transport în comun din Timișoara, luate la ”puricat” de polițiștii locali și jandarmi

Foto: Octavian Pintean
Adora Beauty

Polițiștii locali și jandarmii timișoreni au ieșit din nou, împreună, în patrulare prin mijloacele de transport în comun din capitala Banatului. Motivul principal: descurajarea celor care fură din buzunare și bagaje.

Polițiștii locali au reluat la începutul acestei săptămâni acțiunile de patrulare în mijloacele de transport în comun din Timișoara. Acesteau au loc alături de jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș și au ca scop principal prevenirea furturilor din buzunare și poșete, precum și alte fapte de natură contravențională sau infracțională care pot avea loc în tramvaie, troleibuze sau autobuze ori în stațiile acestora. Patrulele mixte au în vedere și luarea măsurilor legale în cazul nerespectării legislației referitoare la ordinea și liniștea publică în mijloacele de transport în comun și în imediata apropiere a acestora.

Încă din prima zi au fost aplicate sancțiuni pe mai multe linii, de la comerț ilicit în stațiile mijloacelor de transport, la consum de alcool, fiind depistate și persoane care apelau la mila publică. Acțiunile comune se desfășoară periodic fiind organizate atât cu jandarmii, cât și cu polițiștii de la secții, în paralel cu patrulările zilnice ale polițiștilor locali din cadrul Biroului Transport Urban desfășurate pe rutele pe care se constată în special fapte referitoare la furturile din buzunare.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*