Economic

Agricultorii timișeni invitați la Târgul Internațional de Agricultură de la Novi Sad

Agricultorii timișeni invitați la Târgul Internațional de Agricultură de la Novi Sad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 15 mai 2018 o misiune economică la Novi Sad, de vizitare a celei de-a 85-a ediții a Târgului Internațional de Agricultură. Acesta cel mai important târg de profil din Serbia și unul dintre cele mai mari din Europa din domeniul agricultură, silvicultură și pescuit.

Vizitatorii vor putea intra în contact direct cu cei peste 1.500 de expozanți din Serbia și din alte 60 țări ale lumii, care își prezintă oferta de produse, echipamente și servicii pe spații de expunere generoase: interior – 11.000 m² și exterior – 47.000 m².

Sectorul de animale vii cuprinde 1.300 de capete, pe o suprafață de 5,000 m².

CCIA Timiș organizează această misiune economică de vizitare a Târgului Internațional de la Novi Sad de peste două decenii. La ediția de anul trecut, au participat 12 firme timișene și jurnaliști care au însoțit delegația de afaceri.

Termen limită de înscriere este 10 mai. Costul deplasării este de 200 lei + TVA / persoană pentru firmele membre CCIAT și 240 lei + TVA / persoană pentru firmele nemembre.

Servicii incluse: transport cu autocar pe ruta Timişoara – Novi Sad și retur; vizitare expoziție; asistență CCIAT pe durata deplasării.

Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372185230, e-mail: schirila@cciat.ro, Chirilă Sofia – referent de specialitate DRE.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*