Social

Controlorii STPT au găsit şi cerşetori în tramvaie, nu doar călători fără bilet

Controlorii STPT au găsit şi cerşetori în tramvaie, nu doar călători fără bilet

În această săptămână, activitatea de control s-a desfășurat cu precădere pe liniile expres, însă nu au fost neglijate nici celelalte linii de transport în comun. În urma controalelor efectuate au fost identificate mai multe persoane care circulau fără titlu de călătorie, iar pe liniile de tramvai ce tranzitează zona centrală a orașului au fost identificate trei persoane ce practicau cerșetoria. Acestea au fost coborâte din mijloacele de transport pe motiv că circulau fraudulos, practicau cerșetoria şi deranjau ceilalți călători.

Echipele de control au fost prezente într-un număr foarte mare pe mijloacele de transport care făceau obiectul sesizărilor călătorilor la dispeceratul STPT privind prezența unor cetățeni cunoscuți ca hoți de buzunare care acționau în special în zona Piața Traian – Piața 700.

În săptămâna 23 – 29 aprilie, acțiunile de control vor continua pe toate liniile de transport apelând și la sprijinul Poliției Locale, cu atât mai mult cu cât s-a observat apariția unui număr tot mai mare de persoane fără adăpost, persoane care prin comportamentul lor întăresc suspiciunea săvârșirii de infracțiuni pe mijloacele de transport.

„Rugăm publicul călător să păstreze curățenia în mijloacele de transport și să sesizeze orice problemă legată de aceste aspecte la Dispeceratul Central al STPT la numărul de telefon 0356 803 716”, au transmis reprezentanţii societăţii de transport din Timişoara.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*