Social

CNAIR: “Pentru reparații și întreținere a autostrăzilor și drumurilor naționale, alocate 120 milioane lei”

CNAIR: “Pentru reparații și întreținere a autostrăzilor și drumurilor naționale, alocate 120 milioane lei”
Adora Beauty

În perioada 01 aprilie – 30 iunie, la nivelul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcțiile Regionale, se va desfăşura  programul de punere în ordine a infrastructurii rutiere la încheierea sezonului rece (reparații curente).

Tipurile de lucrări de întreținere curentă cuprind lucrări la partea carosabilă, întreținerea platformei drumului, toaletări și igienizări, asigurarea scurgerii apelor din zona drumului, lucrări privind întreținerea plantațiilor rutiere, lucrări de întreținere curentă a podurilor, pasajelor, podețelor și tunelurilor, cât și lucrări care vizează siguranța circulației.

Ponderea cea mai mare o vor avea lucrările la partea carosabilă: plombări de gropi, repararea suprafețelor burdușite, badijonări pe suprafețele poroase, colmatări fisuri la îmbrăcăminți asfaltice, dar și colmatari crăpături și rosturi la îmbrăcăminți cu lianți hidraulici.

În anul 2018, pentru programul de reparații și întreținere a autostrăzilor și drumurilor naționale sunt alocați aproximativ 120 milioane lei.

Reparațiile periodice care constau în principal în așternerea de covoare bituminoase vor demara în luna iunie 2018, când se vor finaliza procedurile de achiziții publice aferente.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*