Administrație

Primarul Robu a ”descoperit” un nou subiect de sondaj pe Facebook: bariera Filarmonicii Banatul

Primarul Robu a ”descoperit” un nou subiect de sondaj pe Facebook: bariera Filarmonicii Banatul

Bariera de la intrarea auto a Filarmonicii Banatul a devenit subiect de sondaj pe Facebook, din partea primarului Timișoarei. Acesta vrea să desființeze bariera care imită o mână cu o baghetă de dirijor.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a descoperit cea mai kitsch-oasă ”orânduire” din centrul urbei de pe Bega. Este vorba despre bariera care limitează accesul auto în fața Filarmonicii Banatul din capitala Banatului, despre care susține că mai mulți dintre timișoreni i-ar fi cerut să o îndepărteze pentru că ”arată rău”. Acest motiv a devenit rapid un subiect de sondaj în stilul caracteristic liberalului care conduce Timișoara de aproape șase ani.

”Mai mulți dintre dv. mi-ați semnalat că «bariera» din fața Filarmonicii arată rău, e kitsch-oasă, cerându-mi să o desființez.

1. Dacă sunteți de acord cu desființarea și montarea în loc a unor piloni telescopici, civilizați, dați Like.

2. Dacă nu sunteți de acord cu desființarea, postați textul «Nu vreau să o desființați. E frumoasă»”, scrie Nicolae robu, pe Facebook, acolo unde caută din ce în ce mai des răspunsuri, în ultima perioadă.

Cel de-al 12-lea sondaj de pe Facebook, postat de edilul Timișoarei în acest an, se încheie cu o precizare importantă. ”«Bariera» a fost realizată fără cheltuieli din bani publici”, a conchis Robu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*