Eveniment

Panică într-un cartier din Arad

Panică într-un cartier din Arad

Panică, în cursul nopţii, în municipiul Arad, după ce un scurt circuitelectric s-a produs la cablul subteran principal de alimentare cu energie electrică a unui bloc.

Incidentul a avut loc pe strada Haţeg din cartierul Aurel Vlaicu, iar localnicii au crezut, iniţial că a explodat o ţeavă subterană de gaz. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, după ce oamenii au sunat la 112.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca, spune că după investigații amănunțite s-a descoperit că s-a produs un scurtcircuit cu degajare mare de fum la un cablu subteran principal de alimentare cu energie electrică.

Flama enormă care a ieşit din pământ şi a generat mult fum a fost suprinsă decătre camerele video de supraveghere ale blocului, din zonă, iar imaginile arată cum flăcările au izbucnit chiar lângă zidul blocului şi lângă o maşină parcată. Din fericire, nimeni nu a fost rănit şi nici nu s-au produs pagube materiale. Pompierii au rămas la faţa locului timp de mai multe ore până când a fost îndepărtat orice pericol de aparţie a unei alte situaţii de urgenţă.

Sursa: Radio Timişoara

Foto: Aradon


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*