Economic

Noutăți legislative privind apărarea împotriva incendiilor 

Noutăți legislative privind apărarea împotriva incendiilor 

Agenții economici din Timiș sunt invitați la un nou seminar despre noutățile legislative privind apărarea împotriva incendiilor. Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Banat” al Judeţului Timiş organizează seminarul de informare cu tema: IMPORTANŢA SOLICITĂRII ŞI OBŢINERII. AUTORIZAŢIEI DE SECURITATE LA INCENDIU.

Evenimentul va avea loc în data de 19 aprilie, începând cu ora 10.00, în Sala C.E.D.O. Vor fi abordate teme precum: Legislaţia specifică avizării şi autorizării; Obligaţia obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu şi sancţiunea contravenţională pentru firmele care funcţionează fără această autorizaţie; Categoriile de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi autorizării; Legea nr.28/ 2018 pentru completarea Legii nr.307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

Seminarul este susţinut de  cpt. ing. Cătălin Constantin COSACU, Şef  Inspecţia de Prevenire, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Banat”.

Seminarul se doreşte a fi unul interactiv, astfel încât participanţii să primească răspuns la toate întrebările legate de obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu, obligatorie din 1 octombrie 2017. Acesta este cel de-al patrulea seminar de instruire și informare a firmelor cu privire la noutăți legislative europene și naționale, în cadrul unui program anual organizat de CCIA Timiș în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Timiș și instituțiile deconcentrate din teritoriu.

Astfel, în trim. I 2018, au fost organizate seminarii de informare în domeniul legislației muncii, sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, reglementări fiscale, Regulamentul General privind Protecția Datelor. Participarea la senminar este gratuită pe baza invitaţiei.

Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372 185 230, e-mail: schirila@cciat.ro, Sofia Chirilă – referent de specialitate DRE.

 

(Foto: arhivă)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*