Administrație

Timișoreni, pe unde vreți să ajungeți mai repede, pe patru benzi, pe A1? Pe Calea Aradului sau pe Calea Lipovei?

Timișoreni, pe unde vreți să ajungeți mai repede, pe patru benzi, pe A1? Pe Calea Aradului sau pe Calea Lipovei?

Primarul Timișoarei vrea să afle care dintre conexiunile spre A1 ar trebui prioritizată, cea existentă pe Calea Lipovei, sau una nou-nouță, pe Calea Aradului, pe la Sânandrei.

Timișorenii cu conturi pe Facebook sunt chestionați de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, despre variantele de conexiune a orașului cu autostrada A1, edilul șef de pe Bega lansând un nou sondaj, al zecelea din 2018.

”De când am devenit primarul Timișoarei în 2012 am pledat permanent pentru conectarea Timișoarei la autostradă așa cum se cuvine. Am perseverat cu demersurile pentru o nouă conexiune, pe patru benzi, de la bifurcația Arad-Sânandrei și am semnale că ea se va face. Totodată, fac tot ce-mi stă în putință ca proiectul de lărgire la patru benzi a actualei conexiuni de pe Calea Lipovei să avanseze cât mai repede. Care dintre cele două proiecte -ambele vizând patru benzi – credeți că e mai prioritar?”, spune chestionarul lansat de liberalul de la conducerea Timișoarei, acesta având ca posibilități de răspuns ”Calea Aradului – Autostradă” și ”Calea Lipovei – Autostradă”.

După circa o oră de la lansarea sondajului și peste 700 de voturi, balanța înclină clar spre a prioritiza o nouă descărcare/încărcare pe A1 pe la Sânandrei, adică varinta de pe Calea Aradului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*